Här finner du svaren på de vanligaste frågorna vi får på Hoots

Restaurang

Självklart, bokning sker via hemsidan, mejl eller telefon. 

Vi välkomnar gärna din fyrbenta vän om din hund är lugn och snäll. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla våra gäster kan njuta och känna sig bekväma. Om du vill ta med din hund, ber vi dig vänligen att välja ett bord som är något avskilt från andra gäster så att alla kan njuta av sin måltid ostört. 

Under sommartid är din vovve mer än välkommen att följa med och koppla av på våra uteserveringar. Vi hoppas att du och din hund kommer att ha en trevlig upplevelse hos oss! 

Utan tvekan! det går att anordna privata evenemang hos oss. Hör av er till restaurangen i god tid innan. 

Det går jättebra att ringa till restaurangen eller beställa maten på vår hemsida för avhämtning. För hemleverans kan vi rekommendera någon av våra samarbetspartners som Foodora, Wolt och Uber Eats.

Ja, vi har en bar på plats där vi serverar drycker för att komplettera din måltid. 

Köket stänger en halvtimme före restaurangens ordinarie stängningstid.
(vissa undantag kan förekomma, kontakta restaurangen för mer exakta tider) 

Ja! Presentkort köper du i restaurangen och korten är giltiga i ett år från inköpsdatum. Presentkortet gäller på mat och dryck i restaurangen.  Presentkorten kan inte användas för digitala matbeställningar eller i utkörningstjänster. 

Oturligt nog, Vi tar inte emot American Express som betalmedel i kassan, men det går utmärkt att betala med kort, även att scanna Swish QR-kod i restaurangen eller använda vår onlinebeställning för att betala med kort eller Swish. 

Nej, vi är en kontantfri restaurang. 

Ja, utan tvekan. 

Just nu erbjuder vi inga praktikplatser i restaurangen. 

Du kan skicka ditt CV & personligt brev här 

Mat

Vid synpunkter, feedback eller klagomål på mat som beställts via Foodora, Wolt eller Uber Eats, vänligen kontakta utkörningstjänsten direkt. Frågor eller feedback som inte rör Foodora, Wolt eller Uber Eats kan skickas till oss via mejl till info@hoots.nu 

Ja, självklart! På Hoots kan barn upp till 12 år välja sin favoritmaträtt från vår ‘How Nice To Be A Kid’-meny. 

Ja, vi serverar dagens lunch måndag till fredag från klockan 11:00 till 14:00. 

Till lunch erbjuder vi ett urval av sallad, sandwich och pizza, där en läsk och kaffe ingår (frisen serveras med sandwichen). Dessutom har vi vegetariska och veganska alternativ tillgängliga, (sandwich och pizza). 

Olika dagens lunchmeny från måndag till fredag, kika på vår lunchmeny sida för att se veckans lunch. 

Allergi

Nej, det har vi tyvärr inte. Vi erbjuder förvisso glutenfria alternativ och hanterar dem med stor försiktighet, med full medvetenhet om risken för kontaminering. Glutenfri mat tillagas och förbereds i samma kök som vår övrig mat, vilket innebär att det kan förekomma spår av gluten, särskilt eftersom vi delar fritering för sidorätter och pommes. 

Ja, det har vi! Vi använder glutenfritt bröd till våra Plate och sallad som innehåller glutenfri vetestärkelse, glutenfritt maltextrakt och är laktos, glutenfri fullkornshavreflingor, mjölkproteinfritt och är laktos- och mjölkproteinfritt, kan innehålla spor av ägg. 

Samt glutenfri pizzabotten som innehåller glutenfri vetestärkelse och är laktos- och mjölkproteinfritt, kan innehålla spår av sesam, soja, valnöt. 

Meddela restaurangpersonalen att du önskar glutenfritt/mjölkproteinfritt bröd.

Ja, alla våra friterade menyprodukter delar samma fritös och olja – obs ej samtidigt. Detta innebär att allergener som delar olja och fritös är: gluten, laktos, mjölkprotein, ägg, soja. 

Sandwich: Texas, New York, Kavala, Los Angeles, New Mexico, San Francisco, California Och Chicago. 
Pizza: California, San Diego, New Mexico och San Francisco. 
Vegansk Sandwich/pizza: Alla veganska maträtter (förutom only vegan cheese pizza) 
Hoots Style Sallad Plate & Vegan Hoots Style Sallad Plate. 
Dressing & Vegan dressing: Chipotle, Hoots Classic, Jalapeno och Sweet Jalapeno. 
Side: Coleslaw. 

Soja används i New Mexico sandwich & pizza samt i samtliga av våra vegetariska maträtter. 

Sandwich: Texas & New York. 
Hoots style sallad plate & vegan Hoots style sallad plate. 
Dressing & vegan dressing: chipotle & Hoots classic. 
Vegansk sandwich/pizza: Alla veganska mat rätter (förutom only vegan cheese pizza) 
Side: Coleslaw. 

Senap används i alla kött rätter och veganska rätter men i små mängder. 

Personer med svår allergi mot senap bör vara försiktiga med att införa det i sin kost. 

Ägg används i många delar av vår meny, särskilt i våra dressingar, dippar och Coleslaw. Personer med svår äggallergi bör vara försiktiga när de överväger att inkludera ägg i sin kost och informera vår personal så kan vi erbjuda veganska dressingar och dippar som ett alternativ. 

Personer med laktosintolerans är välkomna att välja vilken maträtt de önskar från vår meny. Vänligen informera vår personal om din laktosintolerans så kan vi tillaga din mat med vegansk ost som ett alternativ till mejeriprodukter. 

Ja, vår halloumiosten är högpastöriserad och produceras i Kristianstad. 

Några av desserter innehåller gluten, det finns på Brownie, Äppelpaj, Chocolate & Caramel Molten Cake, Waffel, Oreo Sundae, Brownie Shake, Oreo Shake och Strawberry & blueberry Cheesecake Shake. 

Vegetariskt

Våra veganska maträtter är tillverkade med Oumph-kött, som är en läcker sandwich och pizza baserad på sojaoumph-kött. 

Alla våra friterade menyprodukter delar samma fritös och olja – obs ej samtidigt. Detta innebär att allergener som delar olja och fritös är: gluten, laktos, mjölkprotein, soja. 

Ja, det är det! 

Det beror på att den veganska osten inte har samma förmåga att smälta som mozzarella eller cheddar. Därför är smaken bäst med mindre mängd smält vegansk ost istället för en stor mängd hård vegansk ost. Vi arbetar aktivt med att hitta en vegansk ost som smälter på samma sätt som cheddar. Tack för din förståelse medan vi strävar efter att förbättra våra veganska alternativ.