Där Passion För Mat Skapar Unika Smaker

Välkommen till Hoots, din destination för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vi är mycket mer än bara en restaurang och bar, vi är din plats för minnesvärda måltider och privata fester som blir legendariska.

12.3K

Kunder betjänade

15+

År av erfarenhet

96%

Nöjda kunder

Vår atmosfär är lika mångsidig som vår meny. Hoots är det perfekta stället för familjer med sina barn, ungdomar och vuxna. Oavsett om du vill ha en avslappnad lunch med familjen, en kväll med vänner eller hyra vår plats för din privata fest, så är vi här för att göra din tid hos oss oförglömlig.

Hoots öppnade sina dörrar i december 2022, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap av matälskare.

Kom och upplev vår passion för mat och smaker som är lika unika som du är. Vi ser fram emot att servera dig och skapa minnen tillsammans.

Vår historia

Vår historia börjar med

två killar och en tjej som delar en gemensam passion – mat. Med kärlek till rökig, saftig kött, inspirerade smörgåsar och pizza med en unik touch, har vi skapat en meny som kommer att kittla dina smaklökar. Men vi stannar inte där. För de som önskar en lättare måltid erbjuder vi läckra salladsrätter och ett utbud av vegetariska alternativ som är lika smakfulla som de är hälsosamma.

För våra yngsta gäster har vi speciellt anpassade barnrätter som de kommer älska. Och när det är dags för efterrätt kan du avsluta din måltid med något sött och förföriskt från vår dessertmeny. Kombinera din måltid med våra smaskiga milkshakes eller njut av vårt urval av välsmakande alkoholhaltiga drycker för de vuxna i sällskapet.